Byron | Vlasce a šňůry

Stratos Monofilament 0.26/450m

Výrobce: Byron   

Nový vlasec Byron-Stratos je vyvinut na základě nového unikátního konceptu.

Cena: 199,00 Kč  

Nový vlasec Byron-Stratos je vyvinut na základě nového unikátního konceptu. Do kopolyamidové hmoty se přidává ultra jemný keramický prášek, který zlepšuje pevnost a současně uzavírá povrch vlasce. Tímto se vlasec stává mnohem odolnější a zvyšuje se jeho životnost. Přidáním ultra jemného keramického prášku se zvyšuje molekulární adheze vlasce a výrazně ho chrání proti otěru a jiným vnějším vlivům.

Nový vlasec Stratos svou vláčností umožňuje přirozenější nabídnutí nástrahy, která nevisí strnule ve vodě. Měkkost hmoty vlasce zvyšuje i jeho pevnost v uzlu. Jeho nosnost se nesnižuje ani dlouhodobým používáním.
Měkký vlasec, který se nevztahuje, je mimořádně pevný v uzlu, protože je v něm elastický a není zalomený jako tuhý vlasec. Měkký vlasec se nepřeřeže při nadměrném tahu v uzlu, jako je to běžné u tvrdých a tuhých vlasců.


Výhody tohoto vlasce jsou především v následujících vlastnostech:


Keramika v struktuře: Ultra jemný keramický prášek v hmotě vlasce mu zajišťuje malou roztažnost a zušlechťuje jeho povrch.
Vyšší objemová hmotnost: Keramická struktura zvyšuje objemovou hmotnost vlasce, takže v porovnání s klasickým vlascem se odmaštěný Stratos-vlasec rychleji potápí.
Vláčnost:Vláčnost je mimořádně důležitá pro pevnost vlasce v uzlu, kde se vlasec většinou při velkém tahu přeřeže. Vysokou pevnost v uzlu může mít jen pružný vlasec.












Průměr:PevnostBalení
0,26 mm6,40450m


zpět



klikni zde



  


Rybářské potřeby: Pavel Šmach, Gudrichova 104, 747 06 - Opava, 606 277 984
www.rybarsky-obchod.cz
Upozornění - Internetový obchod již není v provozu a není aktualizován. Ceny a produkty zde zobrazené již nejsou aktuální.

Podmínky použití a ochrana osobních údajů

Provozováno na systému PremiumSHOP