Série 900 | Humminbird | Sonary, echoloty

987cx SI Combo

Výrobce: Humminbird   Katalogové číslo: 9740987

Technologie Side Imaging poskytne takovou kvalitu zobrazení, jako by jste dno snímali podvodní kamerou, a to až do hloubky 25m. Poskytuje 160° pokrytí pro lokaci hejn ryb i jednotlivých ryb na otevřené vodě.

Cena: 79 900,00 Kč  

Základní vlastnosti:


Technologie Side Imaging poskytne takovou kvalitu zobrazení, jako by jste dno snímali podvodní kamerou, a to až do hloubky 25m. Poskytuje 160° pokrytí pro lokaci hejn ryb i jednotlivých ryb na otevřené vodě.
Nabízí širší, více precizní a kvalitnější zobrazení, které skutečně dá umožní rybářům poznat, jak dno skutečně vypadá.
GPS Chartplotting umožní využít všech funkcí této technologie, zjistit pozici na mapě, plánovat nebo zaznamenávat trasy, označovat oblíbená místa a nebo jednoduše najít cestu domů.
Velký širokoúhlý display Color TFT pro ostré a detailní zobrazení ryb a struktury o úhlopříčce 17,8cm s obrovským rozlišením 480V×854H výborně čitelný i při ostrém slunci umožňuje komfortní sledování prostoru včetně nejjemnějších detailů.
Frekvence 50kHz & 200kHz kombinují 74° paprsek pro široké pokrytí prostoru a 20° paprsek pro dosažení velké hloubky.
Sonda s obrovským RMS výkonem 1kW spolu s duálním procesorem a tříkanálovým přijímačem poskytují nekompromisní výkonnost.
Sonar díky možnosti připojení volitelného příslušenství zahrnující Smartcast Wireless Sonar Link (bezdrátová sonda), WeatherSense (barometr) a GPS přijímače získává další výhody a zvyšuje svou užitnou hodnotu.
V základní výbavě je rychlostní sonda, která má integrované teplotní čidlo s okamžitou odezvou, sonar změny monitoruje a zobrazuje v přehledném grafu.
Nová funkce Teplotní alarm oznamující při plavbě změny teplotních zón.
Integrovaná čtečka paměťových karet MMC pro rozšíření paměti či jednoduchou aktualizaci software sonaru, takže budete moci využívat stále nové funkce a sonar udržovat na špičkové úrovni.
Vestavěné mapy vnitrozemí a mořského pobřeží Evropy, Ameriky a Austrálie včetně možnosti použití volitelných map od firmy Navionics (kompatibilní s Hotmaps).
Funkce Bottom Zoom nebo Bottom Lock Zoom, kdy okno se zvětšeným výřezem přesně kopíruje dno, umožní tak velmi detailně pozorovat dno a odhalovat ukryté ryby či různé objekty.
Funkce Freeze Frame (zmrazení obrazu) zastaví posun a umožní detailní prohlídku obrazovky a technologie Instant Image Update při změně parametrů v menu okamžitě aktualizuje zobrazení na obrazovce.
Plně automatický nebo manuální režim s možností nastavení spodní a horní hranice hloubky.


GPS funkce :


Uvidíte svou přesnou pozici na mapě, kterou si můžete zobrazit přez celou obrazovku včetně souřadnic a vytečkovanou prošlou trasu složenou z bodů na velké a přehledné obrazovce sonaru.
3D navigace
Možnost vytvořit virtuální souřadnicovou síť pro přesnější a efektivnější trollingový lov či udržení pozice v aktuální poloze.
Přílivové grafy a informace o přístavech v mapách Navionics Gold
Možnost uložení do paměti 3000 poloh + 50 tras, každá s max. 20000 body a možnost naplánovat až 50 cest.



Specifikace:



Dosah hloubky: 780m při 2D zobrazení ; 25m při Side Imaging
Obrazovka: úhlopříčka 17,8cm, formát 16:9, rozlišení 480V×854H, Color TFT s vysokým kontrastem, 65536 barev
Výstupní výkon: 1000W (RMS), 8000W (PTP)
Pracovní frekvence: 455kHz & 200kHz & 50kHz
Úhel záběru: 2×40° & 20° & 74 ° při -10dB, 160° celkem
Separace cíle: 6,3cm
Sonda: montáž na záď lodě
Napájení: 10-20V DC
Instalace: stojan Gimbal Mount systém nebo do palubní desky
Velikost cm (v × š × h): 17,3 ×27,5×12,7 cm ; obrazovka: 15,3 ×27,5×8,26 cm
Komunikace: NMEA 0183 výstup s možností připojení dalších příslušenství

zpět



klikni zde



  


Rybářské potřeby: Pavel Šmach, Gudrichova 104, 747 06 - Opava, 606 277 984
www.rybarsky-obchod.cz
Upozornění - Internetový obchod již není v provozu a není aktualizován. Ceny a produkty zde zobrazené již nejsou aktuální.

Podmínky použití a ochrana osobních údajů

Provozováno na systému PremiumSHOP