Rozšiřující příslušenství | Humminbird | Sonary, echoloty

GPS přijímač - AS GR4

Výrobce: Humminbird   Katalogové číslo: 9741750

Uvidíte svou přesnou pozici včetně souřadnic a vytečkovanou prošlou trasu složenou z bodů na velké a přehledné obrazovce sonaru.

Cena: 5 194,00 Kč  

GPS přijímače přijímají signály ze všech viditelných satelitů. Uživatelovu pozici, rychlost a čas určí kdekoli na zemi, na vodě i ve vzduchu. Některé přístroje zobrazují i dodatečná data jako je třeba vzdálenost a směr k vybraným Bodům nebo Trasy. Přijímače zjišťují svou aktuální měřením své vzdálenosti od jednotlivých satelitů, které slouží jako přesné referenční body. Každý satelit vysílá přesnou pozici a čas. Přijímač změří časový rozdíl mezi vysláním a přijetím signálu čímž určí svou vzdálenost od satelitu. Měřením signálu ze 4 satelitů současně je přijímač schopen určit svou polohu v prostoru (zeměpisná šířka, délka a nadmořská výška).

Mnoho GPS přijímačů včetně Humminbird GR4, které se dodávají s vybranými sonary mají přesnost v 95% 15m. To znamená, že v 95% času měření mají souřadnice udávané přijímačem GPS odchylku max. 15m.

Wide Area Augmentation System (WAAS) je oddělený satelitní systém zpřesňující měření pozice. Systém WAAS je umístěn v USA, na Aljašce, Havaji a Puberto Ri co.

EGNOS a MSAS jsou podobné systémy umístěné v Evropě a Japonsku.

GPS přijímače, které používají k zpřesnění měření výše zmíněné systémy, mohou snížit svou odchylku a mít přesnost v 98% 3m.




Základní vlastnosti:


Uvidíte svou přesnou pozici včetně souřadnic a vytečkovanou prošlou trasu složenou z bodů na velké a přehledné obrazovce sonaru.
Možnost vytvořit virtuální souřadnicovou síť pro přesnější a efektivnější trollingový lov či udržení pozice v aktuální poloze.
Na obrazovce se zobrazují souřadnice vaší polohy včetně přesné rychlosti plavby.
Možnost uložení do paměti 750 poloh + 10 tras, každá s max. 2000 body do každého typu sonaru Matrix.
Snadná instalace GPS přijímače (6m datový kabel je jeho součástí) pomocí 1‘‘ závitu na stěžeň nebo pomocí dvou vrutů na rovnou plochu.
Kompatibilní se všemi modely řady Matrix. Některé starší modely mohou vyžadovat upgrade software, který je volně dostupný na www.humminbird.com.

Sada obsahuje:


GPS přijímač AS-GR4 kompatibilní s WAAS a EGNOS včetně 6m datového kabelu
Y–kabel umožňující připojení dalšího volitelného příslušenství
Montážní sadu pro instalaci na stěžeň nebo rovnou plochu
Návod k použití

zpět



klikni zde



  


Rybářské potřeby: Pavel Šmach, Gudrichova 104, 747 06 - Opava, 606 277 984
www.rybarsky-obchod.cz
Upozornění - Internetový obchod již není v provozu a není aktualizován. Ceny a produkty zde zobrazené již nejsou aktuální.

Podmínky použití a ochrana osobních údajů

Provozováno na systému PremiumSHOP