Sema | Elektronické signaliz. | Signalizátory záběru

Magneto WT

Výrobce: Sema   Katalogové číslo: 8804144

Rozměry: 60x45x120 mm

Cena: 739,00 Kč  

Magneto je signalizátor konvečních rozměrů poháněný klasickou 9V baterií. Standardně je dodáván v ochranném pouzdře ze syntetické kůže. Pro eliminaci veškerých nežádoucích odlesků je jeho povrch zmatován speciální černou uhlíkovou vrstvou. Má automatické noční poziční osvětlení, paměťová a záběrová dioda je samozřejmostí. Samozřejmostí je také regulace hlasitosti (plynule od 0 do 100%), regulace výšky tónu a 2,5mm výstup pro připojení k odposlechu. Základní deska signalizátorů je zalitá ve voděodolné silikonové vrstvě, bezchybně tak pracuje i za těch nejsilnějších dešťů. Signalizátor má bezvadné provedení, klasický design a spolehlivou elektroniku.

Plynulá regulace hlasitosti, plynulá regulace výšky tónu, detekce směru záběru odlišnou frekvencí tónu a barvou záběrové diody, automatické variabilní bílé noční přisvětlení, 2,5mm zdířka k připojení příposlechu nebo swingeru, modrá paměťová 20s LED dioda, červená záběrová LED dioda, 100% voděodolný, napájení 9V baterií typu PP3 (není v balení).


zpět



klikni zde



  


Rybářské potřeby: Pavel Šmach, Gudrichova 104, 747 06 - Opava, 606 277 984
www.rybarsky-obchod.cz
Upozornění - Internetový obchod již není v provozu a není aktualizován. Ceny a produkty zde zobrazené již nejsou aktuální.

Podmínky použití a ochrana osobních údajů

Provozováno na systému PremiumSHOP