Byron | Twistrové a Jigové | Pruty

Neptulus Spinning Ultralight 240

Výrobce: Byron   Katalogové číslo: NE 240 UL

Počet dílů: 2 / délka: 240cm / přepravní délka: 121cm /zátěž: do 10g / hmotnost: 175g

Cena: 2 589,00 Kč  

Série Neptulus je nová vynikající série nadcházející sezóny mezi pruty na dravé ryby. Zvláštností těchto prutů je extrémní akce špičky. Při nahození návnady pracuje jen prvních 20%  prutu. Čímž se dosáhlo velmi vysoké citlivosti. Okamžitě cítíte každý pohyb nástrahy a tím je možné chytat obzvláště citlivě. Zbylých 80 % prutu je velmi pevných a tuhých, proto se citlivý pohyb špičky okamžitě přenese do ruky. Cítíte všechno, charakter dna a každý i ten nejjemnější záběr ryby. U běžných prutů se vlastnosti citlivé špičky s jemnou parabolickou akcí ztrácí a v konečném efektu necítíte nic. Jen tuhá páteř prutu v kombinaci s citlivou špičkou zavede každou vibraci až do Vaší ruky.

Série prutů této třídy vyžaduje samozřejmě také nejlepší komponenty. Originální očka Fuji a držák navijáku Fuji patří k samozřejmostem.

Pruty se Vám budou zdát tužší než je udávaná zátěž. Maximální zátěž je možné překročit až o 20 %. Pro prut to neznamená nadměrnou zátěž, ale ztrátu extrémní citlivosti špičky.

zpět



klikni zde



  


Rybářské potřeby: Pavel Šmach, Gudrichova 104, 747 06 - Opava, 606 277 984
www.rybarsky-obchod.cz
Upozornění - Internetový obchod již není v provozu a není aktualizován. Ceny a produkty zde zobrazené již nejsou aktuální.

Podmínky použití a ochrana osobních údajů

Provozováno na systému PremiumSHOP