Byron | přední brzda | Navijáky

Cecilie 1000

Výrobce: Byron   Katalogové číslo: C 1000

Počet ložisek: 5+1 /převody: 4,9:1/ kapacita vlasce: 150m/0,20mm/ náhradní cívka: 1 Al/ hmotnost: 195g

Cena: 788,00 Kč  

Tento naviják s tělem z uhlíkových vláken a dvěma hliníkovými cívkami bude jistě brzy
oblíbený naviják mnoha rybářů. Tělo tohoto navijáku je velmi lehké ale přesto odolné. Klady tohoto navijáku jsou skryty uvnitř. Cecile je v obou otočných osách perfektně vyvážena. Chod rotoru bez vibrací a sklápěcí klička, která se lehce obsluhuje.

Nová brzda je voděodolná a zabraňuje proto možnému znečištění brzdového kotouče. Všechny velikosti mají 5 kuličkových ložisek a valivé ložisko pro zarážku zpětného chodu.

Kónická rolnička se speciálním vedením umožňuje chytání bez kroucení vlasce a proto mu poskytuje lepší ochranu. Nízký okraj  rolničky je vynikající zvláště při chytání se splétanou šňůrou.

Všechny cívky mají teflonové brzdové kotouče, které slouží k minimalizaci počátečního škubnutí brzdy a k zajištění stejné brzdové síly během celého zdolávání ryby.
 
Převody jsme vzali z navijáku Byron Alice,  pracují stejně tak bezporuchově a tiše. Hnací hřídel je vyrobena z mosazi a osa z nerezavějící oceli.

Krátce řečeno je nová série navijáků Cecile dílem, které si Vás získá svou cenou a svou technikou. Také náhradní cívka tohoto navijáku je vyrobena z hliníku.

1. Speciální uložení vedení vlasce u M1
2. Náhradní cívka z hliníku s leštěným okrajem cívky
3. Sklápěcí klička

zpět



klikni zde



  


Rybářské potřeby: Pavel Šmach, Gudrichova 104, 747 06 - Opava, 606 277 984
www.rybarsky-obchod.cz
Upozornění - Internetový obchod již není v provozu a není aktualizován. Ceny a produkty zde zobrazené již nejsou aktuální.

Podmínky použití a ochrana osobních údajů

Provozováno na systému PremiumSHOP