muškařské šňůry | Vlasce a šňůry

Biocraft XTA WF 8 Plovoucí

Výrobce: SHIMANO   Katalogové číslo: BIO XTA WF 8

25m barva oranžová

Cena: 1 399,00 Kč  

Nový Biocraft XTA byl vyvinut díky rozsáhlému výzkumu a testování. Nová generace muškařských šňůr Biocraft má speciální průběžné hrany po celé délce vlasce, což dramaticky zlepšuje hladkost, redukuje tření oček a díky své drážkované struktuře Biocraft XTA také umožňuje fenomenální zadržování vody.
Výsledkem je šňůra, která překonává tradiční muškařské šňůry pokud jde o nahazovatelnost, samomazání, nízkou paměť a nízkou hmotnost. Nové, splétané jádro má velmi malou roztažitelnost vhodnou pro zvýšený přenos energie, kontrolu linearity a citlivost.

Muškařské šňůry Biocraft XTA se balí standardně do muškařských pouzder 3+1 -obal na šňůru, krabička na mouchy a obal na naviják. To je to čemu říkáme: “Přidaná hodnota Biocraft!”

Long Aero Taper design
Long Aero Taper je zdokonalená verze konstrukce Aero Taper.
Tento unikátní design, exkluzivní pro řadu XTA, mimořádně zlepšuje nahazovací výkon. Speciální zúžený design má vysoký aerodynamický profi l, který značně zvyšuje přesnost, kontrolu, nahození do zvoleného místa a vzdálenost.
Po tříměsíčním testování sedm muškařských instruktorů Biocraft Team prodloužilo vzdálenost v průměru o :

  • 8% v dvojitém zatažení (nejlepší výkon 34,1 m)
  • 15% při valivém hodu (nejlepší výkon 20,4 m)
  • 21% při hodu, kterým se mění směr nahazování při muškaření (nejlepší výkon 27,6 m)

Délka Long Aero Taper byla navržena tak, aby se udržela preciznost a přesnost u citlivých nahození do zvoleného místa, jako je lov se suchou muškou v malých nebo středních proudech, při současné nabídce velké vzdálenosti a pevných, dobře tvarovaných smyček přes 20 metrů.


Aero Taper DT design
Vyvinut špičkovými evropskými nahazovači, Aero DT využívá revoluční materiály a výrobní technologie, společné všem muškařským vlascům Biocraft XTA. Aero DT je zdokonalený design Double Taper, který pomůže zjemnit delikátní nahození nástrahy do zvoleného místa a dodá Vám pocit kompletní kontroly. Vysoce pružná špička a přední zkosení něžně přistane, a i přesto stále ještě zůstane dostatek energie pro otočení Vaší mušky a její nahození do jakékoliv vzdálenosti s přesností špendlíkové hlavičky.



zpět



klikni zde



  


Rybářské potřeby: Pavel Šmach, Gudrichova 104, 747 06 - Opava, 606 277 984
www.rybarsky-obchod.cz
Upozornění - Internetový obchod již není v provozu a není aktualizován. Ceny a produkty zde zobrazené již nejsou aktuální.

Podmínky použití a ochrana osobních údajů

Provozováno na systému PremiumSHOP