Série 900 | Humminbird | Sonary, echoloty

947cx 3D Combo

Výrobce: Humminbird   Katalogové číslo: 9740947

Kombinace GPS chartplotteru a 3D sonaru v jednom, sonar obsahuje v základní výbavě 12-ti kanálový GPS WAAS/EGNOS reciever.

Cena: 90 000,00 Kč  

Základní vlastnosti:


Kombinace GPS chartplotteru a 3D sonaru v jednom, sonar obsahuje v základní výbavě 12-ti kanálový GPS WAAS/EGNOS reciever.
Po připojení GPS přijímače Humminbird umožní využít všech funkcí této technologie, zjistit pozici ne mapě, plánovat nebo zaznamenávat trasy, označovat oblíbená místa a nebo jednoduše najít cestu domů.
Velký širokoúhlý display Color TFT pro ostré a detailní zobrazení ryb a struktury o úhlopříčce 17,8cm s obrovským rozlišením 480V×854H výborně čitelný i při ostrém slunci umožňuje komfortní sledování prostoru včetně nejjemnějších detailů.
Velmi detailní představa struktury dna a postavení ryb s pomocí vyspělého stínovaného zobrazení profilu dna a možností nastavení směru pohledu.
3D technologie měří hloubku pro zjištění kontury dna v příčném směru v 11-ti bodech v celém úhlu záběru 53°.
Sonda s obrovským RMS výkonem 1kW spolu s duálním procesorem a tříkanálovým přijímačem poskytují nekompromisní výkonnost.
Sonar díky možnosti připojení volitelného příslušenství zahrnující Smartcast Wireless Sonar Link (bezdrátová sonda), WeatherSense (barometr) a GPS přijímače získává další výhody a zvyšuje svou užitnou hodnotu.
V základní výbavě je rychlostní sonda, která má integrované teplotní čidlo s okamžitou odezvou, sonar změny monitoruje a zobrazuje v přehledném grafu.
Vestavěné mapy vnitrozemí a mořského pobřeží Evropy, Ameriky a Austrálie včetně možnosti použití volitelných map od firmy Navionics (kompatibilní s Hotmaps).
Nová funkce Teplotní alarm oznamující při plavbě změny teplotních zón.
Integrovaná čtečka paměťových karet MMC pro rozšíření paměti či jednoduchou aktualizaci software sonaru, takže budete moci využívat stále nové funkce a sonar udržovat na špičkové úrovni.
Funkce Bottom Zoom nebo Bottom Lock Zoom, kdy okno se zvětšeným výřezem přesně kopíruje dno, umožní tak velmi detailně pozorovat dno a odhalovat ukryté ryby či různé objekty.
Funkce Freeze Frame (zmrazení obrazu) zastaví posun a umožní detailní prohlídku obrazovky a technologie Instant Image Update při změně parametrů v menu okamžitě aktualizuje zobrazení na obrazovce.
Plně automatický nebo manuální režim s možností nastavení spodní a horní hranice hloubky.


GPS funkce :


Uvidíte svou přesnou pozici na mapě, kterou si můžete zobrazit přez celou obrazovku včetně souřadnic a vytečkovanou prošlou trasu složenou z bodů na velké a přehledné obrazovce sonaru.
3D navigace
Možnost vytvořit virtuální souřadnicovou síť pro přesnější a efektivnější trollingový lov či udržení pozice v aktuální poloze.
Přílivové grafy a informace o přístavech v mapách Navionics Gold
Možnost uložení do paměti 3000 poloh + 50 tras, každá s max. 20000 body a možnost naplánovat až 50 cest.



Specifikace:



Dosah hloubky: 330m při 2D zobrazení ; 75m při 3D zobrazení
Obrazovka: úhlopříčka 17,8cm, formát 16:9, rozlišení 480V×854H, Color TFT s vysokým kontrastem, 65536 barev
Výstupní výkon: 1000W (RMS), 8000W (PTP)
Pracovní frekvence: 455kHz & 83kHz
Úhel záběru: při 2D 74 ° při -10dB, při 3D 6 ×16° při -10dB, 53° celkem
Separace cíle: 6,3cm
Sonda: montáž na záď lodě
Napájení: 10-20V DC
Instalace: stojan Gimbal Mount systém nebo do palubní desky
Velikost cm (v × š × h): 17,3 ×27,5×12,7 cm ; obrazovka: 15,3 ×27,5×8,26 cm
Komunikace: NMEA 0183 výstup s možností připojení dalších příslušenství

zpět



klikni zde



  


Rybářské potřeby: Pavel Šmach, Gudrichova 104, 747 06 - Opava, 606 277 984
www.rybarsky-obchod.cz
Upozornění - Internetový obchod již není v provozu a není aktualizován. Ceny a produkty zde zobrazené již nejsou aktuální.

Podmínky použití a ochrana osobních údajů

Provozováno na systému PremiumSHOP