Byron | zadní brzda | Navijáky

Alice RD 4000 RD

Výrobce: Byron   Katalogové číslo: AL 4000 RD

Počet ložisek: 7+1 /převody: 5,5:1/ kapacita vlasce: 200m/0,30mm/ náhradní cívka: 1 hliníková/ hmotnost: 425g

Cena: 1 719,00 Kč  

Nový vývoj rybářských navijáků je realizován u navijáku Byron Alice. Tvar V rotoru umožňuje použití velké cívky u malého navijáku. Tím klesne celková hmotnost navijáku, ale zůstane zachována vysoká kapacita cívky. Tato konstrukce je možná pouze u navijáků s tělem ze 100 procentního aluminia, nebo? jenom tento materiál poskytuje pevnost pro převod. Také rotor tohoto navijáku se skládá z aluminia a je proto velmi stabilní. Krátce řečeno, naviják pro experty, kteří kladou důraz na nejvyšší kvalitu. U konstrukce navijáku se dosáhlo preciznosti +/- 0,01 mm, a proto se docílilo klidného chodu a přenosu síly. Osm ložisek z nerezavějící oceli doplňuje technicky mistrovskou práci.
Rotor navijáku má prodlevu a překlapěč se sám nepřeklopí při extrémních hodech. Další vlastností navijáku je perfektní uložení vlasce, které je řízeno vlastní hnací hřídelí.

Jako všechny navijáky Alice má také Alice RD hliníkové tělo, rotor a dvě cívky. Vedle nejlepších materiálů byl kladen důraz na perfektní zpracování. Vynikající naviják Alice je nyní k dostání se zadní brzdou.  



zpět



klikni zde



  


Rybářské potřeby: Pavel Šmach, Gudrichova 104, 747 06 - Opava, 606 277 984
www.rybarsky-obchod.cz
Upozornění - Internetový obchod již není v provozu a není aktualizován. Ceny a produkty zde zobrazené již nejsou aktuální.

Podmínky použití a ochrana osobních údajů

Provozováno na systému PremiumSHOP