Elektromotory

Rhino VX-44

Katalogové číslo: 9730440

Rhino VX je vyjímečný v extra-nízké spotřebě elektrické energie a v ohromujícím výkonu, který je u 12V elektromotorů vyjímečný.

Cena: 7 813,00 Kč  



Rhino VX je vyjímečný v extra-nízké spotřebě elektrické energie a v ohromujícím výkonu, který je u 12V elektromotorů vyjímečný. Motor se ovládá teleskopickou rukojetí, která otočením nabízí 5 rychlostí + 2 zpětné. Lze nastavit úhel a hloubku ponoru, jednoduchým stiskem tlačítka motor vyklopíte z vody. Rhino VX je vyjímečně jednoduchý, klidný, tichý a bezpečný.

Elektrické lodní motory vytvářejí na vrtuli rozdílný tah, který se udává v librách (1lbs odpovídá 0,48kg). Označení motorů Rhino VX obsahují v sobě číselnou hodnotu, která udává tah právě v librách, například Rhino VX 44 má tah na vrtuli 44 lbs. Předpokladem maximálního využití tohoto tahu, a tím docílení i největší rychlosti, je ideální umístění a nastavení motoru na vašem člunu. To znamená, aby se vrtule nedostávala nad hladinu a pokud možno osa otáčení vrtule byla rovnoběžná s pohybem lodi. Kromě výkonu elektrického motoru je dalším velmi důležitým faktorem jeho spotřeba. Na pohon nám v tomto případě stačí jedna 12V baterie.

Motor Rhino je velmi ekonomický a jeho spotřeba je zobrazena v tabulce, je uváděna v Ampérech (A). Všimněte si prosím, že je zde spotřeba uvedena pro každou rychlost zvlášť. Kapacita baterie se udává v Amperhodinách (Ah) a ke zjištění její výdrže se kapacita vydělí odpovídající spotřebou udanou v tabulce u daného motoru s Vámi zvolenou rychlostí. Např: máte baterii s kapacitou 105Ah a motor Rhino VX 34 kde spotřeba u 2. rychlostního stupně je 11A. Výpočet: 105Ah / 11A = 9,5 hodiny. To znamená, že baterie (za předpokladu, že je plně nabitá) vydrží 9 hodin a 30 minut nepřetržitého provozu s motorem Rhino VX 34 na 2. rychlostní stupeň.



zpět



klikni zde



  


Rybářské potřeby: Pavel Šmach, Gudrichova 104, 747 06 - Opava, 606 277 984
www.rybarsky-obchod.cz
Upozornění - Internetový obchod již není v provozu a není aktualizován. Ceny a produkty zde zobrazené již nejsou aktuální.

Podmínky použití a ochrana osobních údajů

Provozováno na systému PremiumSHOP